Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Literair in de Pol met Annegreet van Bergen

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

19 oktober 2018, 20:00 - 22:00

Toegang: €10,00

Evenement Navigatie

Annegreet van Bergen, geboren te Enschede geeft tijdens deze editie van Literair in de Pol een lezing over haar boek ‘ Het goede leven’, de opvolger van ‘Gouden Jaren’ en wordt geïnterviewd door Theo Hakkert. Annegreet van Bergen is van opleiding econoom en van beroep journalist. Zij kreeg landelijke bekendheid als auteur van het in 2014 verschenen boek Gouden jaren, waarin zij laat zien hoe het dagelijks leven in Nederland onherkenbaar is veranderd door de ongekend grote naoorlogse economische groei. Gouden jaren is een uniek tijdsdocument. Het is een economieboek dat vertelt waar we het over hebben wanneer wij over economische groei praten, toch is Gouden jaren een feel good book zonder weerga. Voor velen een feest der herkenning.

Literair in de Pol
In de literaire talkshows worden bekenden personen uit de literaire wereld geïnterviewd door wisselende journalisten, vaak nadat een lezing door de desbetreffende gast is gehouden. Literair in de Pol is een samenwerking met Boekhandel Lovink en Bibliotheek Hof van Twente. Eerder schoven o.a. Jan Terlouw, Tommy Wieringa en Heleen van Rooyen al aan in onze Herberg!

Spannende Stamppot
Voor deze editie van Literair in de Pol wordt er om 18.00 uur Spannende Stamppot geserveerd in Herberg de Pol. Zoals de naam al aangeeft, betreft het hier een stamppot met een twist. Het dessert bestaat uit heerlijcke toetjes van de Cake Sisters geserveerd met een kopje koffie of thee. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. U kunt tot een dag van te voren 12.00 uur reserveren.

Annegreet van Bergen stond op zaterdag 8 september in De Stentor over haart nieuwste boek ‘Het goede leven’.
Klik op de foto voor een leesbaar exemplaar!

Annegreet van Bergen 2018-09-10_De_Stentor

In deze editie van Literair in de Pol was Peter Buwalda in eerste instantie te gast. Wegens het later verschijnen van zijn nieuwste boek gaat zijn tournee niet door. Met Annegreet van Bergen hebben wij een waardige vervanger kunnen vinden.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
19 oktober 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10,00
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl