Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Absolutely Floyd: Echoes of a Distant time

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

7 september, 20:00 - 22:30

Toegang: €20

Evenement Navigatie

Absolutely Floyd voert je met een lichtshow, videobeelden en vele bekende topsongs mee in de wereld van Pink Floyd. Met de show Echoes of a Distant time brengt de tributeband een ode aan de Engelse rockband. De bezoeker wordt verwend met een keur aan knallers uit het oeuvre van Pink Floyd, van het gevoelige ‘Wish you where here’ tot het alom bekende ‘Another brick in the wall’. Maar ook uitstapjes naar solonummers van David Gilmour en Roger Waters klinken deze avond in de zaal van Herberg de Pol.

Geboren Vlaardinger Peter Bénard groeide op met hardrock en vond Pink Floyd te psychedelisch, maar na het vertrek van Syd Barrett vond hij dat Roger Waters en David Gilmour de band symfonischer en zeer experimenteel maakten. In 2007 nam hij (zelf gitarist) het initiatief om een tributeband voor Pink Floyd op te richten. Het doel van een tributeband: Een tribuut brengen door de songs zo goed mogelijk te laten lijken op het origineel. “En dat is wat wij doen”, zegt Bénard.

De elfkoppige band neemt het publiek niet alleen mee naar het authentieke oeuvre van Pink Floyd, maar zorgt ook voor vergelijkbare videobeelden en lichtshows. Pink Floyd was daarin zeer vooruitstrevend. “In combinatie met de vernuftige arrangementen en de maatschappijkritische en poëtische teksten was Pink Floyd a way of life”, zegt de oprichter. Kom het deze avond zelf ervaren en swing mee op de hits van toen.

Kaarten online voorverkoop: € 20,-. Aan de kassa: € 22,50.

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
7 september
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€20
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl